WZC Keyhof – geworteld en gegroeid vanuit de congregatie van de zusters Annonciaden van Huldenberg

Tijdens deze uitzending van het zorgportret nemen we u mee naar Huldenberg, een gemeente in Vlaams-Brabant, in het Dijleland, in de druivenstreek. We nemen u mee voor een bezoek aan woonzorgcentrum Keyhof, een woonzorgcentrum dat gegroeid is vanuit het klooster van de Annonciaden van Huldenberg. We werden uitgenodigd voor het gebedsmoment dat de zusters samen met de andere bewoners iedere dag in de voormiddag houden. In de namiddag verzamelde het voltallige koor van de zusters zich om een moment van samenzang met ons te delen. In dit programma laten we graag de zusters uitgebreid aan het woord. We spraken met zuster Irene en zuster Thérèse. We luisteren naar de voorstelling van het woonzorgcentrum door directeur Sarah Dupont, we horen het getuigenis van leefgroepassistente Lieve, van vrijwilligster Els, verpleegster Maria en zorgkundigen Chiara en Hilde.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
WZC Keyhof - geworteld en gegroeid vanuit de congregatie van de zusters Annonciaden van Huldenberg
Loading
/

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Eric Gilis

    Mijn mama, 96 jaar oud, luisterde naar deze uitzending. Toen ik haar daarna sprak, zei ze meteen:” nu heb ik op de radio iets moois gehoord…. het zorgcentrum Keyhof … daar zou ik wel naar toe willen gaan!” En ze vertelde er nog bij dat de muziek in die uitzending zo mooi was!
    Dank u wel aan de mensen die deze uitzending hebben verzorgd! Tien op tien!!! En dankbaar voor een mama die zich door de uitzending heel goed voelt!!!
    Eric Gilis

Een reactie achterlaten