Het Inzicht

In dit programma met Marleen Caers hoort u over de rijkdom en de schoonheid van ons katholiek geloof en al de valkuilen en verleidingen waarmee gelovigen de dag van vandaag te maken krijgen.

Lees Meer »

De Rots in de Branding

Dit programma biedt u een waaier aan thema’s. Nieuws uit de wereldkerk, actuele thema’s, bijzonder nieuws, christelijke getuigenissen verschenen in sociale media, interviews ter verduidelijking van ethische thema’s en geloofspunten,…

Lees Meer »

De Kerkvaders

Met De Kerkvaders worden de schrijvers en leraren uit de vroeg-christelijke kerk aangeduid. In dit programa wordt de luisteraar binnengeleid in de geschiedenis van hun leven en laten we hem proeven van de onuitputtelijke schat die ons via hun geschriften is overgeleverd. Een aanrader voor eenieder die tot een dieper inzicht wil komen van de Bijbel en de waarheden van ons geloof. De Kerkvaders zijn door de kracht van hun woord en vaak ook door het offer van hun leven sterke getuigen geweest en hebben het geloof ongeschonden bewaard.

Lees Meer »

Mee met Missio

In het programma Mee met Missio wordt door een medewerker van deze wereldwijde organisatie telkens een ander project onder de aandacht gebracht.

Lees Meer »

Kerk in Nood

Als katholieke liefdadigheidsorganisatie ondersteunt Kerk In Nood de gelovigen overal waar ze worden vervolgd, verdrukt of in nood verkeren door informatie , gebed en actie .

Lees Meer »