Elke Dag Telt

‘Elke dag telt’: het ochtendprogramma van Radio Maria. Een programma dat graag de dag met u wenst te beginnen. We wensen jullie op de hoogte te brengen van de uitzendingen op Radio Maria, interviews met onze programmamakers, over verschillende activiteiten die plaatsvinden binnen de kerk, ook getuigenissen van luisteraars komen aan bod. Er is tijdens dit programma ook plaats voor actualiteit, spiritualiteit en vorming. Dagelijks zal er een Bijbelvers voor de dag worden getrokken die ons verder kan inspireren tijdens de dag. ‘Elke dag telt’ zal een programma worden met vele facetten!

Lees Meer »

Wereldjongerendagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Lees Meer »

De Herinnering

Aan de hand van een foto nemen we de tijd voor een langer gesprek met gasten die velen onder u zullen kennen.
Langs een door hun gekozen herinnering hebben we het over hun blik op het leven, het innerlijke, geloven en God.

Lees Meer »

Anno Domini

Per maand brengt dit programma de opvallendste gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis van de Kerk. Zo hoort u in een
dwarsdoorsnede verhalen uit de grote familie van gelovigen doorheen de tijd.

Lees Meer »

De Week van Radio Maria

In de week van Radio Maria wordt er aan de hand van luisterfragmenten een overzicht gepresenteerd van enkele hoogtepunten van de programma’s van de voorbije week.

Lees Meer »

De Ochtend bij Radio Maria

In dit programma brengen we u de actualiteit van de dag. Aan de hand van korte interviews en toelichtingen wordt u verteld wat er die dag op het programma staat. Een levendig programma waar allerlei weetjes en achtergrondinformatie afgewisseld worden met een ruim muzikaal aanbod. Een luchtig programma als smaakmaker bij het ontbijt!

Lees Meer »

De Kerk Leeft

In het programma De Kerk Leeft gaat Nele Uytterhoeven in gesprek met mannen en vrouwen die getuigen over hoe het geloof in hun leven gestalte krijgt en op welke manier ze meebouwen aan de opbouw van het mystieke lichaam van de Kerk.

Lees Meer »