Elke Dag Telt

‘Elke dag telt’: een programma dat jullie graag op de hoogte te brengen van actualiteit zoals de uitzendingen op Radio Maria, interviews met onze programmamakers, over verschillende activiteiten die plaatsvinden binnen de kerk, ook getuigenissen van luisteraars komen aan bod. Er is tijdens dit programma ook plaats voor actualiteit, spiritualiteit en vorming. Dagelijks zal er een Bijbelvers voor de dag worden getrokken die ons verder kan inspireren tijdens de dag. ‘Elke dag telt’ zal een programma worden met vele facetten! Geen uitzendingen in de zomermaanden. We zijn terug op 2 september 2024!

Lees Meer »

De Week van Radio Maria

In de week van Radio Maria wordt er aan de hand van luisterfragmenten een overzicht gepresenteerd van enkele hoogtepunten van de programma’s van de voorbije week.

Lees Meer »

De Kerk Leeft

In het programma De Kerk Leeft gaat Nele Uytterhoeven in gesprek met mannen en vrouwen die getuigen over hoe het geloof in hun leven gestalte krijgt en op welke manier ze meebouwen aan de opbouw van het mystieke lichaam van de Kerk.

Lees Meer »

Radio Vaticaan

Radio Vaticaan houdt u op de hoogte van het reilen en zilen in het Vaticaan en van de gebeurtenissen in het leven van de paus.

Lees Meer »