Anno Domini

Per maand brengt dit programma de opvallendste gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis van de Kerk. Zo hoort u in een
dwarsdoorsnede verhalen uit de grote familie van gelovigen doorheen de tijd.

Lees Meer »

De Week van Radio Maria

In de week van Radio Maria wordt er aan de hand van luisterfragmenten een overzicht gepresenteerd van enkele hoogtepunten van de programma’s van de voorbije week.

Lees Meer »

Het Archief

Iedere aflevering wordt er willekeurig een jaartal uitgekozen. We gaan snuisteren in de geschiedenis en gaan op zoek naar passages, gebeurtenissen en anekdotes uit het rijke verleden van de wereldkerk en uit de geschiedenis van onze streken.

Lees Meer »

Op Bedevaart met Maria

In het programma Op bedevaart met Maria reizen we door tijd en ruimte en houden we telkens halt bij een andere genadeoord om er de boodschap van te laten horen.

Lees Meer »

De Ochtend bij Radio Maria

In dit programma brengen we u de actualiteit van de dag. Aan de hand van korte interviews en toelichtingen wordt u verteld wat er die dag op het programma staat. Een levendig programma waar allerlei weetjes en achtergrondinformatie afgewisseld worden met een ruim muzikaal aanbod. Een luchtig programma als smaakmaker bij het ontbijt!

Lees Meer »

De Kerk Leeft

In het programma De Kerk Leeft gaat Nele Uytterhoeven in gesprek met mannen en vrouwen die getuigen over hoe het geloof in hun leven gestalte krijgt en op welke manier ze meebouwen aan de opbouw van het mystieke lichaam van de Kerk.

Lees Meer »

Radio Vaticaan

Radio Vaticaan houdt u op de hoogte van het reilen en zilen in het Vaticaan en van de gebeurtenissen in het leven van de paus.

Lees Meer »
Menu sluiten