abonneren op onze webfeed

Wat is RSS?

De RSS (acroniem voor Really Simple Sindication ) behoort tot de XML- taalfamilie.

RSS is speciaal ontwikkeld voor die websites die regelmatig worden bijgewerkt, waardoor informatie snel kan worden gedeeld zodra deze  gepubliceerd is. Met RSS heeft u automatisch toegang tot berichten die gepost worden via websites, desktop of mobiele applicaties. Dit wordt syndicatie genoemd .

Radio Maria biedt u een verschillende opties waarmee u zich kan abonneren op onze webfeeds om nieuws of updates van onze website te ontvangen.

Hoe werkt het?

Door toepassingen te gebruiken die aggregators of RSS-feedlezers worden genoemd, kunt u zich gratis abonneren op onze website en op de hoogte worden gehouden van nieuwe inhoud die erin gepubliceerd is.

Een feedlezers is een hulpmiddel dat is ontworpen om een nieuwe update te bieden telkens als een van de feeds waarvoor u zich hebt aangemeld op Radio Maria, bijgewerkt is.

Hoe krijg ik toegang tot een aggregator of RSS-feedlezer?

Er zijn heel wat verschillende aggregators via het internet beschikbaar, zowel voor desktopapplicaties (PC) als voor mobiel internet (e-pad of smartphone). U kunt een van deze downloaden en beginnen met het lezen van de webfeeds. Populaire webaggregators zijn:

Add to netvibes

Wilt u het laatste nieuws van Radio Maria ontvangen in uw e-mail?

Vult u e-mailadres in:

Bezorgd door FeedBurner