Getuigenis van het gezin van Paul en Noemi over gebed in het gezin en Valérie van CCV vertelt ons over de vertelkapel

We gaan nog een laatste keer in gesprek met het gezin van Paul en Noemi. Vandaag stellen we enkele vragen aan de kinderen!

Vergeet niet om u in te schrijven om samen met uw kinderen of kleinkinderen de rozenkrans te bidden op 18 oktober! En u bent natuurljik van harte welkom om samen met ons op woensdag 18 oktober 2023 om 18u15 de rozenkrans te bidden in de kapel van Radio Maria. Laat ons weten als u wenst deel te nemen (info[@]radiomaria.be of 016/41 47 47).

Op 10 oktober 2020 werd een tiener, overleden in 2006, zaligverklaard in de basiliek van Sint Franciscus in Assisi: Carlo Acutis. Een uitzonderlijk, maar kort leven, met een buitengewone getuigenis voor de wereld van vandaag en in het bijzonder voor de jongeren. Hij leefde zoals de andere jongeren van onze tijd en genoot van sport, muziek, films, computers, internet,… En toch staat hij bekend als de ‘cyber-apostel van de Eucharistie’.

In het programma ‘de rots in de branding’ heeft u in het verleden kunnen luisteren naar het levensverhaal van Carlo Acutis. In een tweede aflevering kon u luisteren naar een getuigenis van de moeder van de zalige Carlo. In de laatste aflevering rond Carlo Acutis kon u luisteren naar een getuigenis van de vader van de jongeman en ook van vrienden van hem.

Vandaag bellen we ook met Valérie van CCV. Ze vertelt ons over een initiatief dat de titel draagt: ‘op verhaal komen bij Maria: de vertelkapel’. Wil je meer informatie verkrijgen? Wil je de luisterverhalen beluisteren? Wil je ook van een kapel in je buurt ook een vertelkapel maken? Neem dan zeker een kijkje op de website van de CCV, Christelijke Cultuur Vandaag.

En de Bijbelvers voor deze donderdag 12 oktober:

Zalig de armen van geest, want aan hen behoort het Rijk der hemelen.

Mt 5, 3

Radio Maria Podcast
Getuigenis van het gezin van Paul en Noemi over gebed in het gezin en Valérie van CCV vertelt ons over de vertelkapel
Loading
/

Een reactie achterlaten