WJD 2023 – Priester Filip Hacour klaar om te evangeliseren – Zuster Myriam van de Geestelijke Familie Het Werk getuigt – Sam Vantomme van Godspot!

Verder in onze jongerenpelgrimstocht van de Wereldjongerendagen ontmoetten we priester Filip Hacour, juist aangekomen in Lissabon, wachtend op de bus, getuigt hij van de vele andere Wereldjongerendagen die hij mocht meemaken én de bijzondere van het jaar 2000 die hem tot de onderscheiding bracht van zijn priesterroeping.

We horen zuster Myriam Decock van de Geestelijke Familie Het Werk over haar ervaringen met de voorbije Wereldjongerendagen en hoe belangrijk het kan zijn als jongeren om deze ervaring te mogen meemaken. Tot slot spreken we nog met Sam Vantomme, en horen we zo de getuigenis van een jonge godsdienstleerkracht die voor een eerste maal meegaat met de Wereldjongerendagen en er naar uitkijkt zijn rijke ervaringen te delen met de klas!

 

Radio Maria Podcast
WJD 2023 - Priester Filip Hacour klaar om te evangeliseren - Zuster Myriam van de Geestelijke Familie Het Werk getuigt - Sam Vantomme van Godspot!
Loading
/

Een reactie achterlaten