WJD 2023 – Ana en Nele van de meisjes van het Opus Dei over hun vrijwilligerswerk – Mgr. Hoogmartens over ‘Rise up’ en Lissabon – Zuster Magdalena van de Zusters van Liefde samen met Myrthe en Beatrijs vanuit Fatima!

Na ons gebed voor de jongeren horen we de getuigenis van Ana en Nele van de meisjes van het Opus Dei. Ze vertellen ons meer over het vrijwilligerswerk dat ze hebben verricht in Lissabon en over de vreugdevolle ontmoetingen en ervaringen die ze reeds mochten ontvangen.

Mgr. Hoogmartens vertelt ons over de voorbije uren en in het bijzonder de catechesemomenten die tot ‘Rise up’-momenten zijn herdoopt en we horen zuster Magdalena van de Zusters van Liefde van Kortemark getuigen over hun belevenissen in het heiligdom van Onze Lieve Vrouw van Fatima en dat samen met de vreugdevolle stemmen van Myrthe en Beatrijs!

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
WJD 2023 - Ana en Nele van de meisjes van het Opus Dei over hun vrijwilligerswerk - Mgr. Hoogmartens over 'Rise up' en Lissabon - Zuster Magdalena van de Zusters van Liefde samen met Myrthe en Beatrijs vanuit Fatima!
Loading
/

Een reactie achterlaten