WJD 2023 – Seminarist Hylco met Moeder van Hoop vanuit Alba de Tormes – Mgr. Hoogmartens onderweg naar Lissabon! – Ana en Rachel van Opus Dei

De vreugdereis naar de Wereldjongerendagen gaat verder!

We horen de getuigenis van Hylco vanuit Alba de Tormes, na het bezoek van Moeder van Hoop aan Ávila. Zo leerde de groep dus kennismaken met de grote heilige Teresa de Ávila door een bezoek aan de steden waar ze respectievelijk werd geboren en het tijdelijk voor het eeuwige inruilde. Deze jonge seminarist vertelt ons verder hoe hij er naar uit kijkt zijn medebroeders uit het seminarie, die meereizen met verscheidene andere groepen, te treffen in Lissabon!

Mgr. Hoogmartens, bisschop van Hasselt en referent van de Belgische bisschoppenconferentie voor de jeugd geeft ons opnieuw een prachtig overzicht van zijn roadtrip die van vervoer via de wagen overgegaan is naar een heuse voettocht door het glooiende Portugese landschap. We horen zijn getuigenis over de liturgie, de ontmoetingen met de jongeren én de lokale Portugese Kerkgemeenschappen.

Tot slot horen we nog de enthousiast Ana en Rachel, zij zijn met een groep meisjes van het Opus Dei onderweg en getuigen van de vreugdevolle glimlach van eenieder die ze reeds mochten ontmoetten en blikken samen met ons vooruit naar de komende dagen.

Radio Maria Podcast
WJD 2023 - Seminarist Hylco met Moeder van Hoop vanuit Alba de Tormes - Mgr. Hoogmartens onderweg naar Lissabon! - Ana en Rachel van Opus Dei
Loading
/

Een reactie achterlaten