Toespraak aan Internationale Theologische Commissie – Paus waarschuwt Kerk in Duitsland – Brief voor de 800e verjaardag van de Franciscaanse regel – Generale audiëntie 29/11

Foto: © Vatican Media

In deze goed gevulde aflevering van Radio Vaticaan hoort u onder meer de vertaling van een toespraak die de paus heeft gegeven aan de leden van de Internationale Theologische Commissie.

U hoort eveneens de inhoud van een brief die de Heilige Vader schreef als antwoord op de zorgen van verschillende Duitse professoren theologie en filosofie en dit ten gevolge de huidige koers van de Kerk in Duitsland na de oprichting van de zogeheten ‘Synodale Raad’.

We beluisteren de aandacht die de paus heeft voor de 800e verjaardag van het schrijven van de kloosterregel van de heilige Franciscus van Assisi en ten slotte hoort u nog de catechese over de passie voor de evangelisatie in het kader van de generale audiëntie die gehouden werd in de Paulus VI-hal in het Vaticaan.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Toespraak aan Internationale Theologische Commissie - Paus waarschuwt Kerk in Duitsland - Brief voor de 800e verjaardag van de Franciscaanse regel - Generale audiëntie 29/11
Loading
/

Een reactie achterlaten