Generale Audiëntie ‘vergeef ons onze zonden’ – Samenvatting van de exhortatie ‘Christus vivit’

In deze aflevering van het Radio Vaticaan staan we stil bij de generale audiëntie van paus Franciscus van woensdag 10 april. De Heilige Vader gaat verder in zijn catecheses over het Onze Vader en staat stil bij de zin: “Vergeef ons onze schulden”. Verder zullen we ook verder gaan in de samenvatting van nieuwe post-synodale exhortatie ‘Christus Vivit’.

 

Radio Maria Podcast
Generale Audiëntie 'vergeef ons onze zonden' - Samenvatting van de exhortatie 'Christus vivit'
Loading
/

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Erwin Lampaert

  Beste kan ik de nederlandse tekst ergens vinden van Christus Vivit’ ? Ik had hier op maandag 15 april naar geluisterd maar de radio verbinding raakte verloren. En ik wilde deze tekst graag in zijn volledigheid doornemen
  Hartelijk dank

  1. Redactie

   Beste,

   hartelijk dank voor uw reactie! Men is momenteel bezig met de vertaling van de exhortatie naar het Nederlands. Radio Maria maakt gebruik van de officiële Engelse samenvatting van exhortatie die beschikbaar werd gesteld door de Vaticaanse nieuwsbronnen. Voor een integrale vertaling zal het dus nog even wachten zijn. Indien u een andere taal machtig bent kan u steeds een bezoek brengen aan de website van het Vaticaan om daar de officiële vertalingen terug te vinden.

   Vriendelijke groet,

   Redactie Radio Maria

Een reactie achterlaten