Heilige Mis bij Onze Lieve Vrouw van Banneux – Homilie priester Karlo – Vreugdevolle getuigenissen van mede-bedevaarders én de jongste vrijwilliger van Radio Maria, de 10-jarige Matteo!

In deze tweede aflevering blikken we verder terug op de prachtige bedevaart die we met velen mochten ondernemen naar het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Banneux.

We horen verschillende fragmenten uit de Heilige Mis en kunnen de homilie van priester Karlo nog eens horen. Daarna gaan we op zoek naar verschillende getuigenissen van onze medepelgrims én gaan we in gesprek met de jongste vrijwilliger van Radio Maria, de 10-jarige Matteo!

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Heilige Mis bij Onze Lieve Vrouw van Banneux - Homilie priester Karlo - Vreugdevolle getuigenissen van mede-bedevaarders én de jongste vrijwilliger van Radio Maria, de 10-jarige Matteo!
Loading
/

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. M-C

    Schitterend, vooral het interview met de 10-jarige Matteo was heel bijzonder. Dank u Matteo. Maar natuurlijk ook dank aan u Kevin voor de goede, interessante terugblik. En dank aan het hele team van Radio Maria ❤️📻

Een reactie achterlaten