Wilt u deel uitmaken van onze grote gebedsketting van luisteraars tijdens de Mariathon?

Binnenkort start onze Mariathon! Naast de live programma's en de vele oproepen naar onze luisteraars toe om de projecten van Radio Maria te steunen, heeft gebed ook altijd een hele grote plaats tijdens de Mariathon. Ook dit jaar willen we een grote gebedsketting bouwen van luisteraars die van thuis uit voor Radio Maria bidden. Tijdens de 3-dagen durende Mariathon hopen we dat er elk uur minstens één luisteraar voor het welslagen van de Mariathon en voor de weldoeners van de radio zal bidden van thuis uit.

Waarvoor vragen we uw gebed?
We vragen zeer speciaal gebed voor het welslagen van de Mariathon: opdat Radio Maria wereldwijd mag groeien, mag uitbreiden. We gaan in de komende uitzendingen van ‘Elke dag telt’ de verschillende projecten van de wereldfamilie van Radio Maria voorstellen.

Doet u mee?
We zoeken luisteraars die één uur (of meerdere uren) willen bidden op:

  • woensdag 15 mei 2024: tussen 7u en 21u30
  • donderdag 16 mei 2024: tussen 7u en 21u30
  • vrijdag 17 mei 2024: tussen 7u en 21u30

Indien u graag wenst mee te doen aan deze grote gebedsketting van luisteraars, mag u zich inschrijven via telefoon (016/41 47 47) of via e-mail (info@radiomaria.be). Uw gebed tijdens onze Mariathon is een steun en van zeer groot belang!

Een reactie achterlaten