Komt u naar de aanbidding tijdens de Mariathon van donderdag 23 november om 06u30 tot en met vrijdag 24 november om 22u30?

Elk jaar in de maand november houden we een Mariathon voor de noden van Radio Maria in ons land. De noden zijn dit jaar hoog: we willen uitbreiden! Hiervoor moeten er enkele grote werken gebeuren. Dit kan enkel en alleen dankzij uw steun! Naast de broodnodige financiële steun vragen we u ook op de Mariathon te ondersteunen door gebed.

Daarom zal er, naast 40uur live radio, ook 40uur aanbidding in de kapel. Kom vertoeven bij de Heer. Vraag Hem, samen met ons allen, om Radio Maria te helpen met Zijn Liefde en ons te verhoren, op voorspraak van de Heilige Jozef.

We vragen u, indien mogelijk, om door te geven wanneer u wenst te komen. We hopen dat er elk uur altijd iemand in de kapel zal bidden voor het welslagen van onze Mariathon. Op donderdagavond, van 20u tot 21u is er ook een moment van begeleiden aanbidding!

De aanbidding start om 06u30 op donderdag 23 november en gaat doorlopend door tot vrijdag 24 november om 22u30.

U kan u inschrijven:

  • via e-mail: info@radiomaria.be
  • via telefoon: 016/41 47 47 (vanaf 09u45)
  • via commentaar onder dit artikel (schrijf zeker bij op welk tijdstip u aanwezig zal zijn)

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Maria

    Proficiat met het mooie bedrag dat jullie opgehaald hebben. Heb gisteren ook nog n klein giftje gedaan, dacht het nog door te bellen maar ben het vergeten. Als de kaarsjes nog branden gelieve voor mij, onze familie, de buurt en de hele wereld ook nog n kaarsje te branden bij het altaar. Danku en nog veel succes

  2. Chrisje

    Ik krijg gewoon kippenvel van de prachtige muziek, jullie gebeden en het bedrag dat jullie opgehaald hebben en dit op voorspraak van de H. Jozef die een grote heilige is en vooral mijn Heilige. Wat een prachtig beeld van hem. Dankjewel 🙏

Een reactie achterlaten