In memoriam: pater Guy Borreman

Naar aanleiding van het overlijden van Pater Guy Borreman, kunnen we luisteren naar een gesprek dat hij heeft gehad voor het programma ‘in gesprek met een priester‘. Dit gesprek werd opgenomen in het klooster van de Jezuïeten in Heverlee.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
In memoriam: pater Guy Borreman
/

Deze post heeft 7 reacties

 1. Ben pater Guy dakbaar voor zijn milde liefde van de Heer die in hem werkzaam was. Hij was een sterk kanaal voor die Liefde en voor de werking van de h.Geest. Zijn eenvoud en blijheid getuigen daarvan, alsook zijn stilte en orde. Ook ben ik dankbaar voor zijn geduld en voor de liefde voor de Kerk die hij mij/ons heeft bijgebracht! Onbekend is onbemind, zo was het ook bij mij. Een priester horen spreken met liefde over de Kerk werkt stichtend.

 2. Bij Pater Guy heb ik en mijn vrouw samen vele retraites gevolgd in Godsheide. We hebben dat volgehouden tot aan zijn dood.
  Hij heeft ons enorm geleid in ons huwelijksleven en in ons gebedsleven.
  Heel veel dank aan Pater Guy en zijn team.
  Herman.

 3. pater Guy was een formidabel instrument van God. Zijn degelijke retraites, inspirerende inleidingen en de begeleidingsgesprekken met teamleden hebben mijn gebedsleven gevormd. Hartelijk dank voor dit interview dat de werking van de gebedsschool zeer mooi weergeeft: trouw aan de sacramenten van de H. Kerk, ignatiaans, charismatisch en mystiek. Genade op genade mochten we ontvangen en voor altijd blijf ik dankbaar voor de bekering die God mij door de gebedsschool heeft geschonken.

 4. Ik weet zeker dat pater Guy bij onze Heere Jezus Christus is. Ik
  Hij blijft voor altijd in mijn gedachten.

 5. Moge pater Guy rusten in vrede. Wij vragen hm als voorspreker voor een wonder.

  Met dankbare herinneringen

 6. Hallo,

  Wanneer kunnen we deze uitzending met Pater Borreman herbeluisteren?
  Alvast dank voor alles!
  In gebed verbonden,
  Sebastien

  1. Beste meneer Demortier,

   U kan het programma vanaf nu herbeluisteren!

   Vriendelijke groeten,
   Radio Maria

Een reactie achterlaten

Menu sluiten