Maria’s genadegeheim

In deze uitzending zal Martine d’Hollander dieper in gaan op de plaats van Maria in het leven van priester Poppe en in het leven van elke christen die heilig wil worden.

Hij schrijft:

“Wie wil opgroeien in de heiligheid zonder Maria, is als een kind dat groot wil worden zonder moeder. Hoe gelukkig zijn dan degenen die gerust als kinderen, zichzelf in de handen van die goede Moeder overleveren. Hoe gelaten en getroost zijn zij die alles, goed en droef, blij en kwaad met een glimlach uit Maria’s moederhanden ontvangen, met de zekerheid dat Maria het tot ons eeuwig geluk doet dienen!

In de godsvrucht tot Maria ligt het geheim van de tederheid, het vertrouwen, de gelatenheid en de vrijheid van de heiligen.”

 

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Maria's genadegeheim
Loading
/

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Karolien Goethals

    Met kleurrijk palet en verfijnd penseel schildert Martine D’hollander het spirituele portret van Maria’s genadegeheim. Prachtig verwoord!

  2. Léane Claesen

    Goede dag,

    Dit was een heel mooi programma, Priester Poppe is een van mijn favoriete heiligen, al is hij enkel zalig verklaard voor mij is hij heilig. GOD geef ons meer van deze priesters.
    Léane

Een reactie achterlaten