Priester Poppe en het Evangelie

Een christen brengt het evangelie in de praktijk. Of andersom, het evangelie wordt zichtbaar in wat een christen zegt, doet, kiest, beslist. Het evangelie moet ontdekbaar en ontmoetbaar worden in jou en onverborgen zijn. Het evangelie moet aan jou te zien zijn.

In het leven van priester Poppe is het evangelie in 1000 facetten zichtbaar. Het Woord slijpt en vormt je tot er alleen de schittering van Christus overblijft. Dat is wat Poppe beleeft en belooft.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Priester Poppe en het Evangelie
Loading
/

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Gilbert Knuyt

    Inhoudelijk zeer interessant, en op een inspirerende wijze gebracht, in een mooie en heldere taal. Dank. Priester Poppe verdient meer bekendheid in een Vlaanderen waar er een groot gebrek aan goede priesters is.

  2. Karolien Goethals

    We krijgen van Martine D’hollander een grondige, evenwichtige uiteenzetting van de wijze waarop Edward Poppe zijn dagdagelijks leven uitbouwde met het Evangelie voor ogen. Edward Poppe maakte van de volledige overgave aan Jezus christus zijn levensmotto. Dit was zelfs in zijn tijd, het eerste kwart van de 20ste eeuw, geen evidentie.

Een reactie achterlaten