Symposium over verslaving en over het project ‘Ora et Labora’ van Parcum

Vandaag vieren we het feest van de heilige Lucas. Lucas was van heidense afkomst. Na zijn bekering werd hij de metgezel van de apostel Paulus. In overeenstemming met diens prediking schreef hij zijn evangelie. In een ander werk, de Handelingen van de Apostelen, gaf hij een beeld van de kerk in haar beginperiode: hij beschreef daarin de voornaamste gebeurtenissen tot aan Paulus’ eerste verblijf in Rome.

We staan even stil bij de retraite van de priesterdirecteurs van Radio Maria. Ze zijn zoals jullie weten op dit moment in Fatima voor een retraite. We overlopen samen het programma voor deze woensdag!

We gaan het ook hebben over de Belgische medische Vereniging van Sint-Lucas. Ze organiseren een symposium over verslaving op zaterdag 21 oktober. We bellen met dokter Stefan De Smedt die ons meer vertelt over dit initiatief! Meer informatie kan u verkrijgen op de website van cathmed.

Parcum heeft een project: Focus Vakmanschap ‘Ora et labora’. We bellen met Julie Aerts die ons meer vertelt over het project. Meer informatie kan u terugvinden op de website van Parcum. U kan er ook de documentaire bekijken.

© Parcum

De Bijbelvers voor vandaag is de volgende:

Laat je hart de juiste weg inslaan, laat het sterk zijn.

Sir 2, 2

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Symposium over verslaving en over het project 'Ora et Labora' van Parcum
Loading
/

Een reactie achterlaten