Missiecongres2024: in gesprek met Annonciade, de vereniging Sint Lukas, de mission étrangères de Paris en de familie van Betlehem!

Vandaag blikken we opnieuw terug op het Missiecongres en luisteren we naar interviews met verschillende personen en organisaties.

Marine van de ‘Mission étrangères de Paris‘, samen met nog een andere vrijwilliger

Op de infomarkt kwamen we Annonciade tegen. Ze is één van de drijvende krachten achter het Missiecongres!

We gingen in gesprek met een vrijwilligster van de familie van Betlehem van Onze-Lieve-Vrouw ten hemel opgenomen en de heilige Bruno.

Ook kwamen we de ‘Mission étrangères de Paris‘ tegen, we gingen bij hun stand in gesprek met een jonge vrouw die zelf een jaar in de Filipijnen vrijwilligerswerk is gaan doen met de MEP.

We gingen ook in gesprek met Bernard van de  Belgische Medische Vereniging Sint-Lucas. Een boeind gesprek!

Ondertussen was er ook heel de dag mogelijkheid om te gaan bidden voor het sacrament in de kapel-tent, en was er mogelijkheid om te gaan biechten.

 

En natuurlijk trekken we ook vandaag een Bijbelvers voor de dag:

Het is vrede wat Hij verkondigt aan zijn volk: dat zijn zijn getrouwen.
– Ps 85, 9

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Missiecongres2024: in gesprek met Annonciade, de vereniging Sint Lukas, de mission étrangères de Paris en de familie van Betlehem!
Loading
/

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Hartelijke felicitaties aan Christina De Smedt en haar medewerkers! Met veel genoegen zie ik dat de Lucaskringen van de studenten(-innen) in Leuven heropgestart zijn! In illo tempore was er Lucaskring voor de kandidaturen en een voor de doctoraten. Bij de eindejaar studenten vinden we het enthousiasme om de blijde Boodschap in de medische wereld nieuw leven in te blazen!

Een reactie achterlaten