We gingen in gesprek met pastoor Gerben Zweers, pastoor van de parochiefederatie Heverlee én van de parochie waar Radio Maria is gevestigd!

Pater Gerben Zweers, Augustijn,  is pastoor van de parochiefederatie Heverlee. De studio’s van Radio Maria zijn gebouwd in een kerk waar nog steeds een parochie aan verbonden is, Sint-Michiel en Sint-Reneldis en deze behoort eveneens tot zijn pastorale verantwoordelijkheid.

We legden in de ochtend van woensdag 13/05 ons oor bij hem te luisteren. Hoe gaat hij om met deze coronatijd? Hoe ervaart hij de uitdagingen in de pastoraal heden ten dage? Het zijn vragen die we hem konden voorleggen, maar luister vooral hoe hij ja zegt aan de Heilige Geest die ook in deze tijd waaien wil en de Kerk te hulp komt. De initiatieven die pastoor Gerben onderneemt kunnen zeker een inspiratie zijn voor iedereen die opnieuw verlangt naar verbondenheid met zijn of haar parochie!

 

We gingen in gesprek met pastoor Gerben Zweers, pastoor van de parochiefederatie Heverlee én van de parochie waar Radio Maria is gevestigd!
Podcast

 
Play/Pause Episode
00:00 / 19:54
Rewind 30 Seconds
1X

Deze post heeft een reactie

  1. Bedankt! Vandaag luisterde ik na de vorige lezing over Het Onze Vader ook naar de tweede lezing.
    Ik wil dan ook pastoor Gerben hartelijk bedanken voor de inspiratie die bij mij binnenkwam dankzij het luisteren naar zijn woorden.
    Josefa

Geef een reactie

Menu sluiten