Programma Thérèse 2023 en getuigenis Maria Pellemans

In deze uitzending ontvangen we Pater Lukas Martens OCD. Hij zal ons spreken over wat er in Vlaanderen allemaal op het programma staat tijdens het Unesco-jaar Thérèse 2023. Vervolgens kan u ook luisteren naar de schriftelijke getuigenis van Maria Pellemans, parochiane van Koekelberg, die dit jaar 100 jaar geleden miraculeus werd genezen terwijl ze in gebed was aan het graf van de H. Thérèse in Lisieux.

U kan de volledige programmatie en meer informatie voor Thérèse2023 hier terugvinden.

De uitzending waarin Pater Lukas meer heeft verteld over het leven en de spiritualiteit van de H. Thérèse van Lisieux kan u hier opnieuw beluisteren.

Radio Maria Podcast
Programma Thérèse 2023 en getuigenis Maria Pellemans
Loading
/

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Michel Vanwinckel

  Ik heb deze uitzending niet rechtstreeks kunnen volgen en ben dus zeer blij dat Radio Maria de kans geeft om dit te her beluisteren. Als seculier karmeliet ben ik verheugd dat Radio Maria aandacht besteedt aan Thérèse2023. De genezing van Maria Pellemans hebt u zeer mooi weergegeven. Ik kijk echt uit naar de volgende programma’s. Bedankt Radio Maria. Ook bedankt voor de vastenkalender als bijlage bij “PORTA FIDEI nr. 83” Veertig dagen op weg naar Pasen met de heilige Theresia van Lisieux.

 2. Gilbert Knuyt

  Dank om onze aandacht te vestigen op de wonderlijke genezing van Maria Pellemans (ook te vinden op internet). Dat wonder geeft ons troost en de verzekering van de juistheid van ons katholieke geloof. Daarmee wordt ons ook duidelijk dat het zinvol is de hulp van heiligen in te roepen, al zal niet alles wat we vragen verhoord worden.

 3. Simon Th.M.Rijser

  Jammer dat ik geen Belg ben maar een Kaaskop.
  Ik zou graag de getuigenis willen horen van Mw.Pellemans.
  Ik heb Therese wel een keer geschilderd. Ik schilder portretten. En diep in mijn hart denk ik erover om nog een keer haar te schilderen. Hartelijk dank voor uw berichtgeving

Een reactie achterlaten