Een zomerse maaltijd

In deze uitzending krijgt u weer een nieuw menu gepresenteerd volgens de voedingsleer van H. Hildegard Von Bingen. Sylvia Brunet bereidt een zomerse en smakelijke maaltijd: venkelkrokantjes met venkel-appelsalade, rode bieten, gebakken pastinaak en kipfilet en een dessert met verse frambozen.

Lees Meer »

Lasagna en pizza

Met de grote vakantie in aantocht is deze editie van Koken met Hildegard in Italiaanse sferen. Sylvia leert ons lasagna en pizza maken maar wel volgens de voedingsleer van de heilige Hildegard von Bingen.

Lees Meer »

Zuurdesembrood

In deze uitzending leert Sylvia Brunet ons bakken met zuurdesem. We leren hoe we een starter maken en maken ook kennis met verschillende toepassingen ervan.

Lees Meer »

Eerste uitzending Koken met Hildegard!

In dit programma mogen wij maandelijks te gast zijn bij Sylvia Brunet. Sinds vele jaren verdiept zij zich in de geschriften van de Heilige Hildegard Von Bingen en ook in haar voedingsleer. Sylvia heeft verschillende recepten ontwikkeld volgens de raadgevingen van Hildegard en doet ons hiermee kennis maken in een maandelijks programma. De recepten voor deze uitzending vindt u onderaan.

Lees Meer »