
Koken met Hildegard
In deze uitzending leert Sylvia ons een soep met kalfspootbouillon bereiden evenals een speltpasta met kip en courgette als een appelcake. Dit alles natuurlijk volgens de voedingsleer van de H. Hildegard von Bingen.
In deze uitzending leert Sylvia ons een soep met kalfspootbouillon bereiden evenals een speltpasta met kip en courgette als een appelcake. Dit alles natuurlijk volgens de voedingsleer van de H. Hildegard von Bingen.
In deze uitzending kan u luisteren naar een bloemlezing uit de voedingsleer van de H. Hildegard. Sinds januari leert Sylvia Brunet ons verschillen recepten en tips volgens de voedingsleer van H. Hildegard von Bingen.
In deze uitzending krijgt u weer een nieuw menu gepresenteerd volgens de voedingsleer van H. Hildegard Von Bingen. Sylvia Brunet bereidt een zomerse en smakelijke maaltijd: venkelkrokantjes met venkel-appelsalade, rode bieten, gebakken pastinaak en kipfilet en een dessert met verse frambozen.
Met de grote vakantie in aantocht is deze editie van Koken met Hildegard in Italiaanse sferen. Sylvia leert ons lasagna en pizza maken maar wel volgens de voedingsleer van de heilige Hildegard von Bingen.
In deze uitzending van koken met Hildegard leert Sylvia ons hoe we de befaamde intelligentiekoekjes van Hildegard von Bingen kunnen maken. Daarnaast maakt ze ook een appelcrumble en een humus met kikkererwtenbasis.
In deze uitzending leert Sylvia Brunet ons bakken met zuurdesem. We leren hoe we een starter maken en maken ook kennis met verschillende toepassingen ervan.
In deze uitzending leert Sylvia ons een speltbrood bakken. Als je tijdens de veertigdagentijd soms vast op water en brood kan je best kiezen voor een voedzaam brood zodat je goed blijft functioneren. Het bakken van een speltbrood is niet al te moeilijk! Verder maakt Sylvia ook een venkel-pompoensoep volgens de voedingsleer van de H. Hildegard Von Bingen.
In deze tweede uitzending van Koken met Hildegard leert Sylvia Brunet ons een ovenschotel met kabeljauw, venkel en courgette bereiden en een appeltaart volgens de voedingsleer van Hildegard.
In dit programma mogen wij maandelijks te gast zijn bij Sylvia Brunet. Sinds vele jaren verdiept zij zich in de geschriften van de Heilige Hildegard Von Bingen en ook in haar voedingsleer. Sylvia heeft verschillende recepten ontwikkeld volgens de raadgevingen van Hildegard en doet ons hiermee kennis maken in een maandelijks programma. De recepten voor deze uitzending vindt u onderaan.
Copyright 2019 – Radio Maria vzw