Nieuws uit Uganda, Letland en Oostenrijk!

In deze nieuwsuitzending gaan we op reis naar Radio Maria Uganda, Radio Maria Letland en Radio Maria Oostenrijk!

  • In Uganda viert Radio Maria dit jaar haar 25 jaar bestaan! Ze hebben 11 onderstations in het land en wij nemen contact op met Radio Maria Uganda in Kampala, met de programmadirecteur van dat onderstation, Father Raymond. Er is namelijk veel veranderd aan hun gebouw!
  • Radio Maria Letland heeft tijdens de maand augustus een bedevaart georganiseerd! Ze stuurde ons een verslag van hun bedevaart die 12 dagen duurde en waarbij ze meer dan 240km hebben gewandeld. We bellen met Yolanta, promotiemedewerker van Radio Maria Letland.
  • Bij Radio Maria Oostenrijk is er een grote verandering gebeurt: ze hebben namelijk sinds 1 september een nieuwe programmadirecteur. Priester Andreas Schatzel vertrekt namelijk naar Engeland, om daar Radio Maria Engeland mee te ondersteunen. Broeder Peter Ackermann van de gemeenschap Broeders Samaritanen van de Vlam van de Liefde van het Onbevlekt Hart van Maria neemt zijn taak over.

 Bedevaart van Radio Maria Letland naar Aglona 


De vorige en de nieuwe programmadirecteur dragen de Heilige Mis op in de kapel van de studio’s van Radio Maria Oostenrijk

Radio Mara Uganda – onderstation in Kampala

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Nieuws uit Uganda, Letland en Oostenrijk!
Loading
/

Een reactie achterlaten