Uitzendingen tijdens Kerstdagen

Graag geven we u een overzicht van de bijzondere uitzendingen op Radio Maria voor de komende dagen:

  • Zaterdag 24 december 2022:

Vanaf 19u30: Kerstavond LIVE met als eerste een bijzondere aflevering van het programma ‘Vivendo’ met liederen die onze luisteraars hebben aangevraagd. Daarna, vanaf 20u30, volgt er een kerstvertelling, overwegingen door Felix Timmermans, wat humor met Toon Hermans, veel kerstmuziek en ook kerstwensen van onze bisschoppen!

Ook gaan we tijdens de live uitzending een Heilige trekken voor het jaar. Wenst u graag deel te nemen? U kan ons vanaf 20u30 op 24/12 telefonisch bereiken. Geef dan uw naam en de plaats van waar u belt door, en luister dan snel naar Radio Maria. Daar gaat u horen welke Heilige u gekozen heeft voor het komend jaar.

Om 00u00 zullen we live verbonden zijn met de kathedraal van Brussel waar we samen met kardinaal De Kesel het Hoogfeest van Kerstmis zullen vieren!

  • Zondag 25 december 2022:

Om 10u00: Heilige Mis uitgezonden vanuit de kerk van de zusters van Liefde te Kortemark.

Om 11u45 zullen we samen het middaggebed van de Kerk bidden.

Om 12u00 zullen we live verbonden zijn met Rome, waar Paus Franciscus zijn kerstboodschap zal meedelen en het ‘Urbi et Orbi’ zegen zal geven, een zegen over de stad Rome en over gans de wereld.

Om 13u kan u luisteren naar het programma Kathovisie, we luisteren naar het kerstverhaal met behulp van de film ‘Jezus van Nazareth’ van Franco Zeffirelli.

Om 14u15 kan u luisteren naar de kerstwensen van onze bisschoppen.

  • Maandag 26 december 2022:

Om 10u: Heilige Mis in de kapel van de studio’s van Radio Maria.

Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven, en de heerschappij rust op zijn schouder en men noemt hem Wonderbare Raadsman, Sterke God, Eeuwige Vader, Vredevorst.

Jesaja 9:5

Radio Maria wenst u een zalig Kerstmis!