Paus Franciscus getroffen door pijnlijke ischias – Meditatie Eerste Vespers van het hoogfeest van Onze Lieve Vrouw – Homilie op het hoogfeest – Angelus 1 januari 2021

Op de laatste dag van het jaar maakte het Vaticaan bekend dat de paus getroffen was door een pijnlijke ischias en daardoor de eerste vespers en de Eucharistie op het hoogfeest van de Moeder Gods niet zou kunnen celebreren.

Hij werd daarbij vervangen door de kardinalen Battista Re, Deken van het College der Kardinalen en Pietro Parolin, Kardinaal-Staatssecretaris, die zo de mogelijkheid hadden om tijdens de vieringen de meditatie en de homilie, die de paus voor deze gelegenheden had voorbereid, voor te lezen. U hoort een vertaling van beide.

Op 1 januari stond de paus er echter wel op om alle mensen een Gezegend Nieuwjaar toe te wensen door zijn meditatie voor het Angelus op de eerste dag van het nieuwe jaar. Ook van deze meditatie hoort u een vertaling in deze aflevering.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Paus Franciscus getroffen door pijnlijke ischias - Meditatie Eerste Vespers van het hoogfeest van Onze Lieve Vrouw - Homilie op het hoogfeest - Angelus 1 januari 2021
Loading
/

Een reactie achterlaten