Boodschap van het Dicasterie voor de Bevordering van de Gehele Menselijke Ontwikkeling – Angelus 28/02 – Getuigenis van kardinaal Jozef De Kesel

Ontmoeting tussen kardinaal Jozef De Kesel en paus Franciscus

In deze uitzending staan we onder meer stil bij de twee boodschappen die werden gepubliceerd door het Dicasterie voor de Bevordering van de Gehele Menselijke Ontwikkeling, één ter gelegenheid van de 14e Werelddag voor zeldzame ziekten, gevierd op 28 februari, en één voor de 107e Werelddag voor migranten en vluchtelingen.

We luisteren naar de meditatie van paus Franciscus over de Gedaanteverandering van Jezus op de berg Tabor, gegeven tijdens het angelusgebed van zondag 28 februari, tweede zondag van de veertigdagentijd.

Tot slot laten we u volledig de getuigenis horen van kardinaal Jozef De Kesel, verschenen in de recentste editie van ‘Pastoralia’, het blad van het aartsbisdom Mechelen-Brussel. Met een grote openheid getuigt de aartsbisschop over de dubbele beproeving van zijn ziekte en de coronapandemie en spreekt bemoedigende woorden voor de Kerk in ons land.

Radio Maria Podcast
Boodschap van het Dicasterie voor de Bevordering van de Gehele Menselijke Ontwikkeling - Angelus 28/02 - Getuigenis van kardinaal Jozef De Kesel
Loading
/

Een reactie achterlaten