Van Leuven naar de Kapel van Onze Lieve Vrouw van Steenbergen – Deel 4

In deze vierde aflevering van onze pelgrimstocht doorheen de Leuvense binnenstad richting Zoete Waters komen we toe aan onze eindbestemming: de Kapel van Onze Lieve Vrouw van Steenbergen. Ontdekt samen met ons haar ontstaansgeschiedenis en hoe Onze Lieve Vrouw mensen rond haar verzamelt teneinde pelgrims tegemoet te komen. We gaan in gesprek met Emily Spreutels en ontdekken hoe de vreselijke ziekte en het overlijden van haar dochter Daisy, tot de restauratie van deze kapel zal leiden. Hoe, aan de hand van Maria naar Jezus, het kruis overgaat in verrijzenis in dit eerste deel van deze bijzonder getuigenis.

Vertrek
A
Station Leuven
B
Abdij van Keizersberg
C
Abdijpark
D
Sluis en vistrap
E
Klein Begijnhof
F
Sint-Geertruikerk - en abdij
G
Fiere Margriet
H
Sint-Pieterskerk
Add Description Here
Stadhuis
I
Graf van de heilige Pater Damiaan
Oude Stadsomwalling
J
Kasteel van Arenberg
Oude Watermolen
K
Radio Maria
L
Kapel van Onze Lieve Vrouw van Steenbergen
Add Description Here

 

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Van Leuven naar de Kapel van Onze Lieve Vrouw van Steenbergen – Deel 4
Loading
/

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. br. Theo Van Driessche

    Aan Kevin, aan Mvr. Emily Spreutels oprechte dank voor het wonder getuigenis rond de Kapel van O.-L.-Vrouw van Steenbergen en haar diep geloof ook in O.-L.-Vrouw van Medjugorje.
    Ik bid voor haar dochter Daisy, voor de man van Emily en haar grote inzet voor die mooie “Kapel van de Zoete Waters”. Ooit ( rond 2O10 ) heb ik die Kapel eens bezocht. . . een echt genadeoord.
    Proficiat en dank voor jullie mooi en vruchtbaar apostolaat langs Radio-Maria Vlaanderen. “Haar Onbevlekt Hart zal triomferen !” Moedig voordoen !

  2. Lieve Caes

    BUITENGEWONE MOOIE EN DIEPGAANDE GETUIGENIS OVER DAISYKE

Een reactie achterlaten