Laatste aflevering pelgrimstocht Lisieux – Bezoek met ons de basiliek en de relieken van de heilige Thérèse en haar ouders samen met mgr. Micas van Tarbes en Lourdes

We zijn in de laatste etappe beland van onze prachtige pelgrimstocht naar Lisieux. We gaan eerst nog naar de heilige Mis om samen met de Karmelietessen de inwijding van hun kapel te vieren.

Daarna gaat het richting de indrukwekkende basiliek. We bezoeken eerste de crypte die bezaaid is met mozaïeksteentjes en waar de relieken van de heilige Louis en Zélie Martin, de ouders van de heilige Thérèse, terug te vinden zijn. Daarna gaat het door de Heilige Deur naar de verschillende kapellen van de basiliek en uiteindelijk naar het reliekschrijn van de kleine maar zo grote Thérèse van Lisieux!

We gaan tot slot nog in gesprek met mgr. Jean-Marc Micas, bisschop van Tarbes et Lourdes en voorzitter van de Conseil pour les ministres ordonnés et les laïcs en mission ecclésiale van de bisschoppenconferentie van Frankrijk.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Laatste aflevering pelgrimstocht Lisieux - Bezoek met ons de basiliek en de relieken van de heilige Thérèse en haar ouders samen met mgr. Micas van Tarbes en Lourdes
Loading
/

Een reactie achterlaten