De Mariathon is gestart!

Om 6u30 is onze Mariathon van start gegaan met het bidden van de lezingendienst. We hebben reeds onze eersten weldoeners aan de lijn gehad!

Wenst u Radio Maria te steunen? Laat het ons weten! Bel ons 016/41 47 47.

 

 

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Mireille Deceuninck

  Radio Maria is een steunpilaar nu in tijden van zoveel kerken die sluiten voor velen een echt houvast en dag invulling .De mooie prachtige verrijkende programma s zijn zo eigentijds en verrijkend , nieuw , modern en origineel .Dank dat dit bestaat , de zoveel mooie getuigenissen en de catechese voor kinderen zijn zo mooi ,vroeger werd dit gewoon in de klas verteld op de lagere school .Deze verspreiding van geloof zal uiteindelijk overwinnen ,dit laat niemand ongeroerd .Proficiat met alle nieuwe initiatieven van programma s

 2. Marc Vanacker

  Radio Maria verspreidt het katholieke geloof, zoals ik het als kind geleerd heb. En de eucharistievieringen worden opgedragen volgens de liturgie die in de hele katholieke wereld dezelfde is, te beginnen met het “Confiteor”. Dat hoor je helaas ook niet meer in iedere kerk. De auteurs van alternatieve gebeden hebben niet altijd de inspiratie en het talent van Augustinus. Dank daarvoor en voor uw positieve ingesteldheid.

 3. Danckaert

  Radio Maria was voor de huidige mondiale crisis al een bron van Christelijk voedsel en een sterk toevluchtsoord! In deze tijd is zij dit des te meer. Wij steunen haar dan ook van harte en met een dankbaar hart voor wat dit medium is voor ons leven! Verbonden in gebed.

 4. bryssinck linda

  radio Maria geeft mij steun en kracht in mijn geloof . elke dag hoor ik ernaar . ik dank jullie allemaal voor jullie gebed .

Een reactie achterlaten