De laatste campagne tegen de Verlosser

De leer van de antichrist laat zien dat wij allemaal, willens en wetens, verwikkeld zijn in een totale geestelijke oorlog om eeuwig te overleven, met de volgelingen van satan. Wie is dé antichrist? Wanneer zal hij komen? We zoeken antwoorden in de H. Schrift en we kijken om ons heen naar de tekenen van zijn nakende komst.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
De laatste campagne tegen de Verlosser
Loading
/

Dit bericht heeft 1 reactie

 1. Hans Titulaer

  “De satan waart rond als een briesende leeuw”, wordt wel geopperd.
  ik heb uw programma “Het Inzicht” met interesse gehoord. iets waar ik me van gewaar ben: Ben ik het, is een ander dat, die anti-christ? God knows. We leven in een tijdsspanne met een verwarrende overvloed aan informatiebronnen die het individu in haar greep houdt. Deze informatievloed kàn desastreus zijn en vraagt erom geconsumeerd te worden. Wij, nu veelal levend in materiële rijkdom en geestelijke armoede, worden continue blootgesteld hieraan.
  Aangezien het horen-zien-zwijgen-concept niet toereikend wordt bevonden, maar weer wel aanbevolen mag worden, worden wij tot meningsvorming gedwongen en aangezet.
  Vooral persoonlijke bevindingen en ervaringen waarmee ik bedoel te zeggen, welke beter niet in de openbaarheid komen, kunnen worden weggezet als aanstootgevend, en als misgunstig bestempeld. Toch moet het mij van het hart dat sommige tekenen des tijds welke niet zo doorzichtig zijn, aandacht verdienen. We zijn niet in de omstandigheid waarbij mensen monddood gehouden worden, gelukkig!
  Ik heb overwogen niets te melden en veilig in mijn schulp te vertoeven. Ik heb dit niet gedaan en mijn blog in het leven geroepen; gedeelde smart is halve smart. Het is mijn overweging geweest, nu nog, wetend dat deze mijn blootstelling èn mijn oprechtheid ten goede komt. De REDE speelt een grote rol, en is er om te kennen te geven in wat voor bedenkelijke wereld we nu leven en mensen bewust maken hiervan. ‘Het Leven’ waarvoor
  ik mijn ouders dankbaar ben, is geen makkie geweest en heeft me tot hier gebracht, met alle bewuste en onbewuste facetten.
  ondersteund door de medemens.
  Ben ook in aanraking geweest met buitenproportionele en allesbehalve goede invloeden waarvan mijn blog ook getuigt.
  Maar goed, kennelijk kan ik tegen een stootje, en hou mezelf mede dankzij mijn misschien tè persoonlijke geloofsbeleving staande.

  Persoonlijke ervaringen getuigen beter dan citaten.
  Het Woord is vlees geworden.

Een reactie achterlaten