We blikken terug op het bezoek van de relieken van de heilige Thérèse van Lisieux bij Radio Maria

Vandaag blikken we terug op het bijzonder bezoek van de relieken van de heilige Thérèse van Lisieux bij Radio Maria vorige week donderdag en vrijdag.
We luisteren naar de aankomst van de relieken bij het gebouw van Radio Maria, het bijzonder gebed met de relieken in de studio’s en de bureaus en het gebedsmoment in de kerk nadat de relieken er geplaatst zijn.

We staan ook stil bij de avondwake van donderdagavond. Er werd bijzonder gebeden voor de genezing van onze harten en die van de kerk in ons land. Ook een gebed voor de priesters, zoals de heilige Thérèse van Lisieux dat ook deed.
We luisteren ook naar de homilie van de heilige Mis van vrijdagochtend.

Bijzondere intense dagen voor Radio Maria en al haar luisteraars!

We hebben natuurlijk ook voor deze maandag een Bijbelvers voor de dag getrokken:

Wat voor de wereld zwak is, heeft God uitverkoren.

– 1 Kor 1, 27

Radio Maria Podcast
We blikken terug op het bezoek van de relieken van de heilige Thérèse van Lisieux bij Radio Maria
Loading
/

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Mia Thaens

    De aanbidding vorige donderdag van 20u tot 21.30u heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Het schrijn met de reliek en de info hierover, de hemelse muziek en de zang was een streling voor de ziel. De gebeden spraken tot het hart. Het moment op mijn knieën voor het reliek wanneer we een of meerdere priesters aan de H. Theresia konden aanbidden vielen a.h.w. de rozenblaadjes over mij heen, wat een genade!
    Dank aan al het personeel van Radio Maria omdat jullie dit voor ons hebt mogelijk gemaakt. Moge de Heer jullie zegenen in jullie missie.
    Hartelijke groeten. mia

Een reactie achterlaten