“Wanneer een miljoen kinderen de rozenkrans bidden, zal de wereld veranderen.” Wie doet er mee?

Video afspelen

Tijdens de komende afleveringen van ‘Elke dag telt’ van deze week gaan we in gesprek met Paul, medewerker bij Kerk in Nood. Ze organiseren jaarlijks het wereldwijde evenement ‘1 miljoen kinderen bidden de rozenkrans’. Ook bij Radio Maria doen we hieraan mee.
Van waar komt het initiatief? Hoeveel kinderen hebben vorig jaar deelgenomen? Wat heeft Pater Pio hierover gezegd? Al deze vragen komen aan bod!

Wil je meedoen met de gebedsactie van thuis uit of samen met Kerk in Nood en Radio Maria in de kapel bij de studio’s? Laat het alvast zeker weten zodat het aantal deelnemers goed bijgehouden wordt. Neem een kijkje op de website van Kerk in Nood!

Je kan je via deze link inschrijven voor de gebedsactie.

Elk jaar op 18 oktober organiseert Kerk in Nood wereldwijd het initiatief  ‘Een miljoen kinderen bidden de Rozenkrans’  met grote overtuiging.
Bij de verschijning in Fatima is het Onze-Lieve-Vrouw zelf die de nog zeer jonge herderskinderen aanspoort om dagelijks de rozenkrans te bidden en dit gebed op te offeren voor de bekering van de zondaars en voor vrede in de wereld.

De engelen nemen een belangrijke plaats in de Rozenkrans in. Daarom willen we ons in de campagne van dit jaar bewust worden van de heilige beschermengelen  en om hun hulp vragen, zodat we de vele uitdagingen van onze tijd duidelijk kunnen herkennen en leren onderscheiden.

Doe dit jaar mee met onze biddende geloofsgemeenschap!

Op woensdag 18 oktober 2023 om 18u15 bidden we live op Radio Maria. Kom samen met ons bidden in de kapel (Sint-Reneldisplein 23, 3001 Leuven) of luister naar Radio Maria en doe mee van thuis uit.

Organiseer samenkomsten, met kindergroepen, scholen, gebedsgroepen,… en zelfs jullie eigen kinderen en kleinkinderen.
Je vindt hier meer uitleg en downloadbaar materiaal hiervoor.

De Bijbelvers voor vandaag is de volgende:

Ik wil U loven, Heer, Koning, en U prijzen als mijn God en Redder.

Sir 51, 1

Radio Maria Podcast
“Wanneer een miljoen kinderen de rozenkrans bidden, zal de wereld veranderen.” Wie doet er mee?
Loading
/

Een reactie achterlaten