Feest voor de zusters van Liefde in Kortemark en Dadizele omwille van hun patroonheilige en 6 krachtige citaten van Pater Pio over het bestrijden van de duivel!

Vandaag vieren we het feest van de heilige Vincentius a Paolo. Voor de zusters van Liefde te Kortemark en Dadizele is het feest, want hij is hun patroonheilige. We gaan in gesprek met zuster Pascale!


Op 23 september vierden we het feest van Pater Pio. We lezen 6 krachtige citaten over het bestrijden van de duivel.

Jezus is altijd bij je, zelfs als je zijn aanwezigheid niet voelt. Hij is nooit zo dicht bij je als tijdens je geestelijke strijd.
Hij is er altijd, dicht bij je, je aanmoedigend om de goede strijd te strijden; hij is er om de slagen van de vijand af te weren zodat je niet gewond raakt.

– Pater Pio

Woensdag is ook de dag toegewijd aan de heilige Jozef. We lezen enkele aanroepingen tot de heilige Jozef uit het katholiek gebedenboek en luisteren naar één verhaal uit het boek ‘Kent u Sint-Jozef?’.
Ook bidden we een gebed tot de heilige Jozef:

Almachtige en barmhartige God!
U hebt aan Uw Onbevlekte Moeder Maria de rechtvaardige heilige Jozef als bruidegom gegeven en hem tot Uw voedstervader uitverkoren.
Verleen Uw Kerk door de verdiensten en op de voorbede van deze grote Heilige de vrede en de rust, en ons de genade U éénmaal in de Hemel eeuwig te mogen aanschouwen.
U, die leeft en heerst met God de Vader, in de eenheid van de Heilige Geest, God, door de eeuwen der eeuwen. Amen.

O Heilige Jozef,
U, die in alle noden uitkomst kan bieden,
U, die mogelijk maakt wat schijnbaar onmogelijk is.
Help Radio Maria met Uw vaderlijke liefde in haar nood en verhoor ons, dat vragen wij U nederig.
Amen.

En natuurlijk een Bijbelvers voor vandaag:

Gelukkig die wonen in uw huis, die immer u mogen loven.

– Ps 84, 5

Radio Maria Podcast
Feest voor de zusters van Liefde in Kortemark en Dadizele omwille van hun patroonheilige en 6 krachtige citaten van Pater Pio over het bestrijden van de duivel!
Loading
/

Een reactie achterlaten