Magnificat voor mijn Verlosser! Nieuw lied van Marianne

In het ochtendprogramma van 9 december kon u voor het eerst een nieuw lied van Marianne op Radio Maria horen klinken! Ze vertelde ook waarom ze dit mooie gebed van Maria op muziek wilde zetten en hoe ze een liefde voor het Magnificat heeft gekregen.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Magnificat voor mijn Verlosser! Nieuw lied van Marianne
/

Deze post heeft 4 reacties

 1. Heb al verschillende malen dat mooie lied via “RADIO MARIA” kunnen beluisteren en meezingen . Ik wist wel dat Marianne mooi kon zingen , maar dat zelf ” aan het woord “is , is voor mij een leuke verrassing. Prachtig en PROFICIAT Marianne

 2. Proficiat Marianne!
  Mooi lied dat nog meer naar de diepte gaat dan de gelezen versie. De vreugde komt er meer doorheen…. Het is een ware lof’zang’ geworden ….. Ik ben fan!
  Heb Magnificat90 dit jaar gedaan en kan het alleen maar aanraden. Mocht er nog plaats beschikbaar zijn bij jullie sluit ik er mij, indien mogelijk, graag bij aan.

 3. Met veel moeite heb ik nr de tekst geluisterd. Mooi gezongen hoor alleen vind ik dat de muziekinstrumenten te luid klinken. Ze overstemmen het mooie lied.
  Jammer maar ook proficiat aan Marianne.

  1. Ik ben het eens met de opmerkingen van Gerda. Bij veel gezongen liederen “verstoort” thans het instrumentale de stem. Marianne zingt bewust met heel haar hart en ziel. Haar kristalheldere engelenstem mag gehoord worden, desnoods a capella. Niet opgeven Marianne!

Een reactie achterlaten

Menu sluiten