Magnificat voor mijn Verlosser! Nieuw lied van Marianne

In het ochtendprogramma van 9 december kon u voor het eerst een nieuw lied van Marianne op Radio Maria horen klinken! Ze vertelde ook waarom ze dit mooie gebed van Maria op muziek wilde zetten en hoe ze een liefde voor het Magnificat heeft gekregen.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Magnificat voor mijn Verlosser! Nieuw lied van Marianne
Loading
/

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Katrien Vens

  Proficiat aan Marianne! Het ontroert mij keer op keer en het maakt blij, zodat we kunnen meejubelen in geest en hart met deze klare prachtig zuivere en unieke stem die vertolkt wat er in de ziele omgaat. Mede dankbaar met velen en niet in het minst met Marianne voor deze gave Gods die zij ten goede aanwendt tot vreugde van velen en tot Gods meerdere eer en glorie + Doe zo verder! 🙂

 2. René Vermeersch

  Heb al verschillende malen dat mooie lied via “RADIO MARIA” kunnen beluisteren en meezingen . Ik wist wel dat Marianne mooi kon zingen , maar dat zelf ” aan het woord “is , is voor mij een leuke verrassing. Prachtig en PROFICIAT Marianne

 3. Martine

  Proficiat Marianne!
  Mooi lied dat nog meer naar de diepte gaat dan de gelezen versie. De vreugde komt er meer doorheen…. Het is een ware lof’zang’ geworden ….. Ik ben fan!
  Heb Magnificat90 dit jaar gedaan en kan het alleen maar aanraden. Mocht er nog plaats beschikbaar zijn bij jullie sluit ik er mij, indien mogelijk, graag bij aan.

 4. Gerda

  Met veel moeite heb ik nr de tekst geluisterd. Mooi gezongen hoor alleen vind ik dat de muziekinstrumenten te luid klinken. Ze overstemmen het mooie lied.
  Jammer maar ook proficiat aan Marianne.

  1. Frans Stokkaer

   Ik ben het eens met de opmerkingen van Gerda. Bij veel gezongen liederen “verstoort” thans het instrumentale de stem. Marianne zingt bewust met heel haar hart en ziel. Haar kristalheldere engelenstem mag gehoord worden, desnoods a capella. Niet opgeven Marianne!

Een reactie achterlaten