Tussen Geluwe en Bogotá – Dirk Decuypere – In gesprek met Pater Gerard Denys – Voorstelling van ‘Samuel Advies’

In deze aflevering krijgt u drie interviews te horen.

De eerste twee passen in de recente publicatie van het boek ‘Tussen Geluwe en Bogotá‘ over het leven van pater Gerard Denys, ss. cc.

we gaan in gesprek met de auteur, Dirk Decuypere én met pater Gerard zelf over het boeiende leven dat hij heeft geleid als priester en missionaris in Congo en in Colombia.

De oktobermaand staat in het teken van missionering en een voorbeeld van een moderne vorm van missie is ‘Samuel Advies’.

Samuel Advies voor Geloofsgroei is een non-profit organisatie van enthousiaste en toegewijde mensen die de liefde van God bij de jeugd willen brengen. Samuel ontwikkelt mooie materialen en geeft advies aan iedereen die zich inzet voor de geloofsopvoeding van kinderen, tieners en jongeren en dat sinds 1987.

Ze willen dienstbaar zijn in de Katholieke Kerk aan iedereen die God zoekt en die de jeugd een warm hart toedraagt. Ze inspireren en ondersteunen kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in de ontwikkeling van hun identiteit als geliefd kind van God. Dit door het geven van advies en vorming en door het ontwikkelen van mooie materialen voor catechese en onderricht. Deze vrijwilligers stellen Jezus Christus centraal uit liefde voor ons aan het kruis gestorven en verrezen om ons te verlossen.

U kan hen terugvinden via hun website.

 

Radio Maria Podcast
Tussen Geluwe en Bogotá - Dirk Decuypere - In gesprek met Pater Gerard Denys - Voorstelling van 'Samuel Advies'
Loading
/

Een reactie achterlaten