Naar Ciergnon en Villers-sur-Lesse via Briquemont en een reddende engel…

In deze tweede aflevering van onze pelgrimstocht van het Monastère de Chevetogne naar het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Beauraing trekken we eerst door een prachtig bos richting Briquemont. Daar bezoeken we la Chapelle de la Reine Astrid en nemen de tijd voor gebed. Vervolgens gaat het via de Rue de Platanes richting het Koninklijke Kasteel van Ciergnon en ontmoeten we onderweg Jean die zich voorbereid om op bedevaart te gaan naar Santiago de Compostella!

Grote pech vlak voordat we Villers-sur-Lesse binnen willen gaan, maar God voorziet een reddende engel…

 • Op de kaart hieronder kan u de route die we afleggen volgen.Wanneer u in de linkerbovenhoek op het pijltje klikt ziet u de legende van deze kaart. Paarse indicaties zijn haltes die we gehouden hebben tijdens de afleveringen. De rode indicaties zijn plaatsen waar we langs komen en vermeld worden in de aflevering. Wanneer u op deze indicaties op de kaart klikt vindt u de foto’s die we tijdens onze pelgrimsroute hebben genomen.
Vertrek
A
Station Ciney
B
Monastère de Chevetogne
C
La Chapelle de la Reine Astrid
D
Koninklijk Kasteel van Ciergnon
E
Weggespoelde bruggen
Add Description Here
Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Naar Ciergnon en Villers-sur-Lesse via Briquemont en een reddende engel...
Loading
/

Dit bericht heeft 1 reactie

 1. Ilse De Voegt

  Beste Kevin
  Wat een geweldig verhaal weeral! Toch opnieuw met onverwacht gevaar… waar gebed… onze toevlucht en hulp werd. Vertrouwen op Hem en Haar bleken de redding en het juiste reflex… !
  Deze uiste ingevingen ( van de Heilige Geest zijn GEEN toeval , uw dank in de vorm van ( ook weeral NIET toevallig ) een AANBIDDING is zo knap. Prachtig geheel werd het ! Alle puzzelstukjes vielen in elkaar helemaal anders dan we voor ogen hadden , maar mooi!
  En ik zal Jean ,Agate en Loup zeker meenemen in mijn gebed !
  Bedankt om het ons zo leuk mee te laten beleven .
  Mvg
  Ilse
  ..

Een reactie achterlaten