Dagelijkse meditatie bij de lezingen van de dag

Elke dag, om 6u en 16u30 kan u luisteren naar een meditatie over de lezingen van de dag. Dit programma wordt u gebracht door Pater J. Bots.

Deze post heeft 12 reacties

 1. Dank u pater Bots voor de mooie meditaties ************

 2. Dank u Radio Maria voor alles, u helpt mij grote sprongen vooruit te gaan in het geloof.
  Zoveel kennis mag ik ontvangen via veel van uw programma’s, het zijn meer verhelderingen voor wat nog duister was voor mij, alles is zo waarachtig groot en liefdevol. Ook de Liefde van Jezus, het ontroert mij vaak, en de Hemelse Moeder, zij heeft me aan haar hand meegenomen en mij geleidt naar wie ik tot nu toe ben geworden.
  In de vroege morgen, dat is mijn heiligste moment van de dag, en ik betreur dat ik dan weer naar het dagelijkse leven moet of mag terugkeren.

  Ik wens u vandaag, 3 oktober een heugelijke feestdag en voor alle mensen die uw studio gaan bezoeken vandaag een deugddoende dag. Ik kom ook vandaag, dat is mijn plan.

 3. Prachtig deze radioMaria geeft mensen terg rust en vrede

 4. Inderdaad, de bezinningen van Pater Jan Meews en Priester Dirk Vanderlinden vindt ik ook hemels mooi

 5. radio Maria geeft mij iedere dag de kracht om de dag door te kommen in mijn gebed

 6. Mooie web site proficiat .Vergeet de meditaties niet van pater Jan meeuws er terug op te zetten ,zodat ze weer kunnen beluisterd worden door vele vele mensen

 7. Prachtig. Ronduit echt zeer uniek en schitterend ,moge r1dio Maria nooit verdwijnen .Pas op willen jullie de meditaties van Fatima ,de vreugden van st Jozef ,de kruisweg en de blijde droevige ,lichtende en glorievolle mysteries terug op internet zetten aub aub aub de meditaties van pater Jan meeuws vele mensen luisteren ernaar op hun tablet en zo een invulling voor s avonds ,ook in de R v t verzorgingstehuizen ,de mensen vragen ernaar ,aub doe dit of zet dit op cd t zou nog een groter succes zijn en biedt ze aan in de karmelitanawinkels ( winkel van religieuze voorwerpen ) in Gent ,Oostende ,Oostakker enz .Dank u

 8. Gefelicireetd. Zoveel meer gelovigen zullen via deze media terug kunnen aanknopen. De Heer zij gednkt

 9. Van harte dank en vooral proficiat voor de nieuwe webside!

  1. Weldoende zoals Hij, de meditaties gebracht door pater J Bots sj, een zalf voor het hart, een Licht op mijn pad, een stem die Hem draagt. Heer, zegen onze paus en alle jezuïeten, priesters, religieuzen, leken die ons voorgaan en voorgegaan zijn met het teken v ons geloof, moedig en onvermoeibaar. Maria, Moeder en Koningin, met de slang onder Uw voeten, zegen Radio Maria en haar luisteraars. Moge iedere gelovige niet bang zijn het Goede Nieuws te verspreiden iedere dag waar het Vriendelihke Licht hen zend. Zend mij, Heer.

   1. Dank u voor uw woorden, ik beaam ze volledig, gezegende dag voor u en de uwen**

   2. Zo is het helemaal 👏🙏

Een reactie achterlaten

Menu sluiten