Vanaf maandag 8 juni: nieuw op Radio Maria!

In de eerste aflevering van het nieuwe programma 'Het zorgportret' is Radio Maria te gast in Woonzorgcentrum 'Westervier' in Sint-Kruis Brugge. We bedanken alle personen die hebben meegewerkt om dit programma mogelijk te maken.
Het zorgportret

HET ZORGPORTRET

De laatste maanden is er een groter bewustzijn gegroeid over het belang van een goede zorg. Met dit nieuwe programma wil Radio Maria mensen in de kijker plaatsen die zich bevinden in een zorgsituatie. Doorheen het programma worden portretten opgehangen zowel van mensen die zorgzaam bezig zijn met andere mensen, als van mensen die van deze zorg afhankelijk zijn.

Het programma wil geen theoretische benadering zijn van de de zorg maar vooral een weergave zijn van een ontmoeting waarin Radio Maria in gesprek gaat met verantwoordelijken, verzorgenden en zorgbehoevenden. De verschillende portretten zullen tijdens dit programma muzikaal worden omlijst aan de hand van een keuze die voortvloeit uit deze ontmoeting.

Het zorgportret is er iedere tweede en vierde maandag van de maand om 18u15 en op de tweede en vierde zaterdag van de maand om 13u.

Een reactie achterlaten