Over Ufo’s en aliens

De fascinatie voor het concept van buitenaardse bezoekers is niet nieuw, maar kent wel een nieuwe bloeiperiode in deze 21e eeuw. Militaire piloten hebben dingen gezien die er buitenaards uitzien. Het Pentagon heeft een kantoor opgericht om de waarnemingen te onderzoeken. Het Amerikaans Congres heeft hoorzittingen gehouden. Zelfs NASA mengde zich in het spel!

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Over Ufo’s en aliens
Loading
/

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Frits Huis in 't Veld

  U heeft gelijk. mijn conclusie was misschien voorbarig. Maar ik hield het niet vol meer dan ongeveer de helft van de post te beluisteren. Toen schreef ik mijn commentaar. ik zal Uw volgende post zeker weer vol goede moed beluisteren. Maar ik blijf echter wel bij mijn mening dat U niet te veel alleen Amerikaanse bronnen moet raadplegen. Ik heb ze niet hoog zitten. vooral het fly-over deel van Amerika en zuidelijk deel bestaat grotendeels uit een bekrompen bevolking. Het is maar mijn advies aan U.

 2. Gilbert Knuyt

  Reeds vele jaren wordt er “geluisterd” of er radiosignalen uit de ruimte toekomen die we kunnen koppelen aan intelligente wezens. Maar het blijft stil … Buitenaardse primitieve levensvormen acht ik wel mogelijk, maar buitenaardse mensenbroeders zoals wij, die zijn er niet denk ik. Ondertussen is bekend dat er talloze voorwaarden moeten vervuld zijn opdat zich ergens leven zou kunnen ontwikkelen, en op aarde bleek het mogelijk. En dan moet je nog een intelligente mens zien “groeien” uit primitief leven. Het blijft iets wonderlijk wat op aarde gebeurd is. God heeft ons met zijn goddelijke voorzienigheid na de zondeval weer tot leven gebracht op onze vertrouwde bol.

 3. Frits Huis in 't Veld

  Laat U zich aub niet te veel inpakken door flauwekul verhalen uit Amerika. Blijf aub een beetje nuchter. Iedereen met een beetje verstand weet dat contacten met eventueel buitenaards leven totaal onmogelijk is. De afstand is simpelweg veel te groot. Hoe kun je communiceren met buitenaards leven op 100 lichtjaar afstand, of nog veel verder. Stop aub te geloven in deze flauwekul. Ik noem het bijgeloof.

  1. Marleen Caers

   De boodschap van dit programma is precies: buitenaards intelligent leven bestaat niet, en slechts de mens is geschapen naar Gods Beeld en Gelijkenis.

Een reactie achterlaten