Abortus door de ogen van een exorcist

In Het Inzicht verkennen we, samen met Marleen Caers, een delicaat thema: abortus. We zullen naar dit gebeuren kijken door de ogen van een priester-excorcist. Vanuit zijn ervaringen getuigt hij over wat abortus werkelijk veroorzaakt, zowel bij het geaborteerde kind, als bij de moeder en in het gezin.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Abortus door de ogen van een exorcist
/

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Geneviève

  Prachtige uiteenzetting en ervan overtuigd van de heel nare gevolgen van een abortus, in de eerste plaats voor het ‘verworpen kind’ maar zeker ook voor familieleden, zelfs in volgende generaties.
  Wat als er strikte geheimhouding ( bleef ) blijft ? Wat als er geen spijt-bekentenis was en ook geen naamgeving ?
  Wat zijn de aardse gevolgen?
  Met dank.

  1. Redactie

   Beste mevrouw,

   Dank voor uw reactie! U mag altijd uw vragen doorsturen via het contactformulier op onze website.
   We beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk!

   Vriendelijke groeten,
   Redactie Radio Maria

 2. Rita

  zeer leerrijke, bewustmakende en confronterende lezing

 3. Yvonne

  Een prachtige omschrijving van wat een leegte een ongeboren zieltje dat niet erkend is door moeder en vader moet voelen.

 4. Maria

  Hiermee wil ik mijn grote waardering uitbrengen voor Mevrouw Marleen Caers. Zij durft het aan, open en eerlijk, de zeer delicate onderwerpen zoals abortus en nog zo vele anderen aan te kaarten en dit met een zeer grote kennis van zaken. Ik heb haar getuigenis gehoord over bepaalde zaken in haar leven, en met groot respect wil ik haar voor dit alles danken.
  Moesten er meerdere mensen zijn zoals zij misschien leefden we dan terug in een wereld waarin respect, achting en eerbied voor elkaar zou overheersen, een wereld waarin we “mens” kunnen zijn,n en geen “nummer”, geen “gender”!!
  Uiteraard wil ik ook mijn waardering uitspreken aan alle anderen die zo openlijk en eerlijk uitkomen voor hun geloof, ons geloof!

  Dankjewel Radio Maria, dankjewel aan alle medewerkers, alle vrijwilligers en alle luisteraars!

Een reactie achterlaten