Wie was de heilige Pius V? Over een motorzegening in Jette en zandkunst bij de Vrienden van Lourdes

Vandaag vieren we het feest van de heilige Pius V. Wie was deze paus? We overlopen kort zijn leven!

We bellen vandaag ook met priester Dirk Vannetelbosch. Hij is pastoor in Jette en organiseert sinds vele jaren een motorzegening! dit jaar zal het plaatsvinden op 9 mei 2024. De Eucharistieviering start om 10u en daarna volgt de motorzegening. Iedereen welkom!
Meer informatie kan je terugvinden op de website van de kerk in Jette!

Binnenkort gaan we op bedevaart naar Banneux! Op vrijdag 31 mei gaan we samen op bedevaart met onze luisteraars naar Banneux: kom mee met ons dankzij een van de 10 bussen die Radio Maria inlegt of kom met eigen vervoer naar Banneux en sluit aan bij onze bedevaart. Meer informatie kan je hier verkrijgen!

De Vrienden van Lourdes afdeling Roeselare presenteert, op vrijdag 10 mei 2024 om 19u in de zaal ‘Ter Beke’, een avond met als titel ‘De zeven smarten van Maria’. Jan Wyffels vertelt ons meer over deze bijzondere actie.

Binnenkort start onze Mariathon! Naast de live programma’s en de vele oproepen naar onze luisteraars toe om de projecten van Radio Maria te steunen, heeft gebed ook altijd een hele grote plaats tijdens de Mariathon. Ook dit jaar willen we een grote gebedsketting opzetten van luisteraars die van thuis uit voor Radio Maria bidden! Tijdens de 3-dagen durende Mariathon hopen we dat er elk uur minstens één luisteraar voor ons zal bidden van thuis uit.

Waarvoor vragen we uw gebed?

We vragen zeer speciaal gebed voor het welslagen van de Mariathon: opdat Radio Maria wereldwijd mag groeien, mag uitbreiden. We gaan in de komende uitzendingen van ‘Elke dag telt’ de verschillende projecten van de wereldfamilie van Radio Maria voorstellen.

Doet u mee?

Indien u graag wenst mee te doen aan deze grote gebedsketting van luisteraars, mag u zich inschrijven via telefoon (016/41 47 47) of via e-mail (info@radiomaria.be). We zoeken luisteraars die één uur (of meerdere uren) willen bidden op:

  • woensdag 15 mei 2024: tussen 7u en 21u30
  • donderdag 16 mei 2024: tussen 7u en 21u30
  • vrijdag 17 mei 2024: tussen 7u en 21u30

Uw gebed tijdens onze Mariathon is een steun en van zeer groot belang!

De Bijbelvers voor vandaag:

Uw vertrouwen is uw redding.

– Mt 9, 22

Radio Maria Podcast
Wie was de heilige Pius V? Over een motorzegening in Jette en zandkunst bij de Vrienden van Lourdes
Loading
/

Een reactie achterlaten