We maken kennis met de vlaamse band Xamen! En we spreken met Charlotte over het Missiecongres 2024

Vandaag maken we kennis met de vlaamse christelijke band Xamen: Tim, Jasper en Michael. We hebben het over geloof en natuurlijk muziek! In de volgende uitzending komen ze opnieuw naar onze studio’s, dan vertellen ze meer over hun voorstelling 1 uur met Hem, 1 uur voor Hem.

Ook staan we stil bij het Missiecongres 2024! Het Missiecongres is een project dat wordt gedragen door een groep leken uit heel België. Het doel is alle katholieken van België samen te brengen voor een grote familiebijeenkomst om de vele mooie initiatieven van parochies, gemeenschappen en verenigingen onder de aandacht te brengen en de beste ideeën uit te wisselen om te getuigen van de liefde van Christus. Het Missiecongres wil banden scheppen, ontmoetingen en uitwisseling stimuleren. Het is ook bedoeld als een moment van bezinning om manieren te vinden om het geloof over te brengen in de wereld van vandaag. Een eerste editie van het Missiecongres vond plaats in maart 2022 in de Basiliek van Koekelberg en bracht ongeveer 2000 deelnemers samen!

Vandaag gaan we in gesprek met Charlotte Inghels. Ze vertelt ons meer over hoe ze het Missiecongres heeft leren kennen en over de editie van dit jaar!

De Bijbelvers voor vandaag is de volgenden:

Gij Heer, helpt mij en troost mij.
– Ps 86, 17

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
We maken kennis met de vlaamse band Xamen! En we spreken met Charlotte over het Missiecongres 2024
Loading
/

Een reactie achterlaten