In gesprek met Veerle Van den Steen over de komende musical van de KISI-kids op 9 april om 17u in Halle

Op zaterdag 9 april 2022 komen de KISI-Kids naar Halle!

Ze voeren de prachtige musical “Lilli en de ongelofelijke comeback” op. Een musical over de grootste gebeurtenis allertijden! Een musical om naar te luisteren en om op te voeren.

Kan iemand die dood is weer levend worden? Lilli is erg nieuwsgierig en wil nu eens precies weten hoe het zit. Misschien zijn er wel betrouwbare getuigen die haar kunnen helpen. Maak samen met Lilli deze muzikale tijdreis naar Bijbelse tijden. Een spannend avontuur vol liefde, hoop en vertrouwen. Geniet van de sprankelende liedjes die in een bonte mix deze muzical maken.

De opvoering gaat door op zaterdag 9 april 2022 om 17.00 uur in het auditorium van het Heilig-Hart&College te Halle (gebouw F). Toegang via de Vuurkruisenstraat 2.

Wie zijn de KISI-Kids?

De musicalgroep ‘KISI-Kids’ werd opgericht in Oostenrijk in 1993. Het is een kinder- en jongerenkoor dat religieus en bijbels geïnspireerde muziek opvoert: met, door en voor kinderen. De formule van de KISI-Kids kent een onverwacht grote, internationale respons. Sinds de start in 1993 werden KISI-groepen opgericht in o.a. Duitsland, Nederland en Oeganda. Honderden kinderen en jongeren werden bezield door de aansprekende muziek, door de gelovige verbondenheid en onderlinge groepsgeest, door de boodschap van hoop en vertrouwen op God.

Radio Maria Podcast
In gesprek met Veerle Van den Steen over de komende musical van de KISI-kids op 9 april om 17u in Halle
Loading
/

Een reactie achterlaten