Heb je het als moeder druk? Misschien is de moederretraite iets voor jou!

Waarschijnlijk ken je het gevoel wel van druk, druk, druk… Je wilt het allemaal zo goed mogelijk doen; de zorg voor je man, je kind(eren), je huishouden en wellicht daarnaast nog een veeleisende baan of het nodige vrijwilligerswerk. Hoewel je dit allemaal probeert te doen vanuit je gelovige achtergrond bemerk je dat het niet altijd even eenvoudig is om tijd vrij te maken voor je relatie met God.

De eerstkomende moederretraites in België zal doorgaan in het klooster van de Zusters van Liefde te Kortemark van 24 tot en met 26 maart 2023

Er kunnen zo’n 15 tot 18 moeders deelnemen. De moederretraite wordt begeleid door een Rooms-Katholiek priester. Hij neemt de groep mee de stilte in op vrijdagavond en verzorgt een vijftal korte conferenties gedurende het weekend. Daarnaast is hij beschikbaar voor een persoonlijk (biecht)gesprek. De stilte eindigt met het middagmaal op zondag.

Herken je het gevoel van Martha maar wil je ook graag meer een Maria zijn? Geef je dan op voor de moederretraite in 2023. Meer informatie kan je via deze link verkrijgen!

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
Heb je het als moeder druk? Misschien is de moederretraite iets voor jou!
Loading
/

Een reactie achterlaten