De geloofsweg van zuster Magdalena

Op 13 maart 2022 legde zuster Magdalena op 31-jarige haar eeuwige geloften af bij de Congregatie van de Zusters van Liefde te Kortemark. In deze uitzending geeft zij haar persoonlijke geloofsgetuigenis en roepingenverhaal.

Radio Maria Podcast
De geloofsweg van zuster Magdalena
Loading
/

Dit bericht heeft 1 reactie

 1. Ilse De Voegt

  Zuster Magdalena,
  Wat heb ik aandachtig, graag en vreugdevol geluisterd naar u mooie, moedige en begenadigde levensverhaal .( ik ken u stem via de uitzendingen vanuit jullie klooster op onze Radio MARIA🤗 )
  Zo dankbaar om dit ook in”DEZE TIJD” nog te mogen horen…. het geeft moed, ZEKER WETEN … Jezus roept nog mensen ook hier en nu … midden onder ons! Zelfs in ONS landje 🙏België .
  Eén van de dingen die mijn aandacht trekt is zeker dat u zich uit als Katholieke toegewijde zuster aan onze lieve God /Jezus & de H.Geest. Dit ook heel speciaal via u kleding. Een zo duidelijk teken, blijkbaar eenvoudig maar zeker moedig en ZEER WAARDEVOL. ( dat mede de keuze bepaalde voor u verdere “thuisplaats”). Zoals uzelf al mooi besprak…. In het interview. Mensen zien zusters in onze drukke wereld… en denken mss alzo even aan God, dit via jullie getuigenis !… Het zegt zoveel … over hoe deze manier ook een “offer brengt aan Hem”…. Jullie stellen u op een bepaalde manier “eerder broos en kwetsbaar” . Dit door het GEWOON te dragen.
  MAAR via deze weg geven jullie ZULK EEN STERK SIGNAAL VAN TOEWIJDING EN KRACHT !! Het heeft wat van een gebed…..via de kleding brengen jullie de mensen (en ook hun aandacht)even tot bij God… toch ?
  In gebed verbonden voor alle goeds en de wereldvrede en het ga je opperbest in je verdere leven .

Een reactie achterlaten