WJD 2023 – Ana en Laura van het Opus Dei – Joris van Moeder van de Hoop deelt zijn indrukken – Zuster Magdalena en haar meisjes – Mgr. Hoogmartens geeft ons een update! – Lena van Godspot

In deze rijk gevulde aflevering van ons Wereldjongerendagenprogramma horen we nog Ana en Laura van de meisjes van het Opus Dei vertellen ons over de verwelkoming van paus Franciscus en delen hun indrukken van deze voorbije dagen. We gaan opnieuw in gesprek met onze contactpersoon van het eerste uur, onze eigen collega Joris, hij vertelt over wat de groep Moeder van de Hoop heeft meegemaakt en hoe Kruis en Verrijzenis hand in hand gaan.

Zuster Magdalena en ‘haar’ meisjes geven ene laatste update van hun belevenissen en ook mgr. Hoogmartens geeft ons een laatste reisverslag van zijn roadtrip en de beleving van de WJD 2023 en gaat nog wat dieper in op de boodschap van paus Franciscus.

Tot slot horen we Lena aan het woord van de groep Godspot. Zij geeft nog een laatste mooie getuigenis die uitdrukking geeft aan de impact die de Wereldjongerendagen hebben op de jonge deelnemers.

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
WJD 2023 - Ana en Laura van het Opus Dei - Joris van Moeder van de Hoop deelt zijn indrukken - Zuster Magdalena en haar meisjes - Mgr. Hoogmartens geeft ons een update! - Lena van Godspot
Loading
/

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Mène

    Prachtige getuigenis Lena

Een reactie achterlaten