In gesprek met zuster Marie-Jeanne

Vandaag zijn we te gast bij zuster Marie-Jeanne Devos van de gemeenschap Magnificat bij de zusters Annuntiaten van Heverlee.

Zuster Marie-Jeanne werd geboren in Ukkel op 2 juni 1954. Enkele dagen later werd ze met Pinksteren gedoopt. Ze was het enige kind van haar ouders die 4 jaar op haar hebben gewacht. Al heel jong kreeg ze de genade van een persoonlijk contact met Jezus.

 

Radio Maria Podcast
Radio Maria Podcast
In gesprek met zuster Marie-Jeanne
Loading
/

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Mark Perquin

  Ook als 55-jarige man van de ‘wetenschap’ luister ik sinds kort heel graag naar de inspirerende verhalen van Zr. Marie-Jeanne in Talitakoum. Ze komen zo oprecht rechtstreeks uit het hart dat ik er elke keer een heel warm gevoel bij krijg. Door een heel bijzondere beleving ben ik in mei dit jaar als ongelovige heel direct in aanraking gekomen met God en zijn oneindige goedheid en ben nu een diepgelovig katholiek aan het worden. Het luisteren naar Radio Maria brengt me elke dag dichtbij God. Dank U voor uw goede werk!!!!

  1. Mieke Van Liefde

   Moge God u diep raken en de Heilige Geest in u wonen. Leuk zo’n bekeringsverhalen te lezen. Daar bidden we voor. Dank voor uw getuigenis.

 2. Ilse De Voegt

  Mooi … mooi ….. mooi!!!!🌿🤍🌿🌸🤍🌿dankjewel !
  Lieve Zuster🤗

Een reactie achterlaten