Nonkel Pater achterna

Herbeleef alle missieavonturen van Pater Jozef De Wolf in het verre oostelijke deel van het immense Chinaland tussen 1903 en 1930.

Lees Meer »

De wereld van Radio Maria

In De wereld van Radio Maria reist u de wereld rond om telkens een ander land van waaruit Radio Maria uitzendt te ontdekken. Dit programma wordt u gebracht door Nele.

Lees Meer »

Kathovisie

We leven in een tijdperk van beelden. Overal waar we komen worden we geconfronteerd met visuele prikkels. In het programma Kathovisie wordt speciale aandacht geschonken aan het medium film. De films die aan bod komen hebben niet noodzakelijk een uitgesproken religieus thema, maar dragen toch telkens onrechtstreeks de Blijde Boodschap in zich of geven aanwijzingen hoe we het Evangelie kunnen verwerkelijken in ons dagelijks leven.

Lees Meer »

Radio Maria telefoneert

Tijdens het programma Radio Maria telefoneert worden luisteraars van de radio gecontacteerd om via de telefoon te getuigen over hun geloofsweg.

Lees Meer »

Radio Maria op bezoek

In het programma Radio Maria op bezoek gaat Omer Laermans op bezoek bij luisteraars van radio Maria. U kan luisteren naar het relaas van dit bezoek.

Lees Meer »

Klassiekuur

Klassiekuur neemt u mee op een muzikale reis in tijd en ruimte. Het is een gave van een taal die ieder kan verstaan en beleven zonder beperking van taalgrenzen. Klassiekuur brengt een moment van ontspanning, rust en plezier en laat je graag het thema en de rode draad doorheen de uitzending zelf ontdekken.

Lees Meer »
Menu sluiten