Langs de blauwe Donau

Naar aanleiding van het Internationaal Eucharistisch Congres in september 2020 in Hongarije, overlopen we de bijzondere geschiedenis van het land, gevolgd door het getuigenisvolle en aangrijpende levensverhaal van priester Istvan Regöczi overleden in 2013.

Lees Meer »

Biofides

In het programma Biofides worden telkens actuele wetenschappelijke thema’s besproken. Bij dit programma worden de luisteraars ook uitgenodigd om te reageren om zo deel te kunnen nemen aan het maatschappelijk debat.

Lees Meer »

Het Inzicht

In dit programma met Marleen Caers hoort u over de rijkdom en de schoonheid van ons katholiek geloof en al de valkuilen en verleidingen waarmee gelovigen de dag van vandaag te maken krijgen.

Lees Meer »

De Rots in de Branding

Dit programma biedt u een waaier aan thema’s. Nieuws uit de wereldkerk, actuele thema’s, bijzonder nieuws, christelijke getuigenissen verschenen in sociale media, interviews ter verduidelijking van ethische thema’s en geloofspunten,…

Lees Meer »

De Kerkvaders

Met De Kerkvaders worden de schrijvers en leraren uit de vroeg-christelijke kerk aangeduid. In dit programa wordt de luisteraar binnengeleid in de geschiedenis van hun leven en laten we hem proeven van de onuitputtelijke schat die ons via hun geschriften is overgeleverd. Een aanrader voor eenieder die tot een dieper inzicht wil komen van de Bijbel en de waarheden van ons geloof. De Kerkvaders zijn door de kracht van hun woord en vaak ook door het offer van hun leven sterke getuigen geweest en hebben het geloof ongeschonden bewaard.

Lees Meer »

Missio Werkt

In het programma Missio Werkt wordt door een medewerker van deze wereldwijde organisatie telkens een ander project onder de aandacht gebracht.

Lees Meer »

Kerk in Nood

Als katholieke liefdadigheidsorganisatie ondersteunt Kerk In Nood de gelovigen overal waar ze worden vervolgd, verdrukt of in nood verkeren door informatie , gebed en actie .

Lees Meer »
Menu sluiten