Het mysterie van de heerschappijen, machten en krachten

De afgoden uit de oudheid lijken verdwenen, hun beelden zijn niet meer te bespeuren. Maar de heerschappijen, machten en krachten die achter de afgoden werkzaam waren, zijn er nog altijd, en zijn erg actief. We proberen ze op te sporen.

Deze post heeft 5 reacties

 1. Ik wist dit ook niet ben blij het te wetenHet is is zeer leerzaam,heb veel bijgeleerd dank u

 2. Dankjewel Marleen voor de weeral glasheldere, nschitterende uiteenzetting over “de afgoden van vandaag.”
  Onze geestelijken hebben massaal Humane Vitae geweerd en bekritiseerd. Dat is de reden dat de hoeksteen vd maatschappij ttz het gezin, een zware crisis doormaakt.. Met als gevolg dat de hele maatschappij afschuift naar verval en decadentie.
  Gelukkig is er onze hemelse Moeder die ons nooit id steek laat! “Bid veel ” is Haar voornaamste boodschap vandaag, voor de redding van het mensdom
  Heb medelijden met ons Heer!!

 3. Ik doe al gedurende minstens 30 jaar aan yoga. Voor mij is het bijzonder slecht nieuws dat yoga in zo een slecht daglicht wordt gesteld. Dank zij yoga heb ik nergens pijn en
  Ben ik soepel. Ik ben licht gehandicapt en turnen is te zwaar voor mij. Ik volg dru-yoga.
  Ik luister heel graag naar uw programma , maar ben bang angstvallig te worden. Kan je mij aub gerust stellen?
  De yoga oefeningen bevorden mijn evenwicht en zijn belangrijk voor mij!

  1. Beste mevrouw Steppe,

   Dank voor uw reactie! U mag altijd uw vragen doorsturen via het contactformulier op onze website
   We beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk!

   Vriendelijke groeten,
   Redactie Radio Maria

  2. Door Yoga te beoefenen zet u chakra’s open in combinatie met kundalini -energie die opstijgt vanuit uw wervelkolom. Daardoor is er sprake van een mediamiek effect, wat dan weer kan leiden tot wat onder de magie hoort (mensen die paranormale gaven hebben ontwikkeld oefenen ook vaak mediamiek uit). U maakt dus demonische krachten vrij of zet op zijn minst de poort ernaar open. U komt via Yoga oefeningen in een staat van trance, die de deur naar de onzichtbare wereld opent.Met andere woorden: U verbindt zich met andere Goden. Het zou beter zijn dat u zou getuigen: “Dankzij Jezus heb ik geen pijn meer en ben ik in evenwicht”.

Geef een reactie

Menu sluiten